Soms is afstand nemen goed.

Probeer het maar eens bij een schilderij van Monet of bij een ingewikkeld vraagstuk. Neem wat afstand en gun jezelf een overall view. Dan zie je vaak de dingen in hun onderlinge samenhang en kun je daarna met verfrissende inzichten weer inzoomen.


Als diagnostisch centrum zijn we constant bezig met vernieuwingen en ontwikkelingen en spelen we in op de vragen vanuit de arbeidsmarkt.
ATC gaat uit van het principe dat ieder mens kwaliteiten heeft. Soms duidelijk herkenbaar, soms onbewust aanwezig en niet altijd direct toepasbaar in de huidige arbeidsmarkt. Wanneer mensen een langere periode uit het arbeidsproces zijn weet men vaak wel wat men niet kan, maar moet men weer op zoek naar wat men wel kan.

Lees verder >>>

Door een traject bij ATC is Johan weer gemotiveerd om een opleiding te volgen

Johan 29 jaar: Johan heeft in het verleden al een aantal werktrajecten aangeboden gekregen die allen op niets zijn uitgelopen. Oorzaak was zijn gebrek aan motivatie. Johan heeft nu aangegeven dat hij wel weer terug wil naar school en wil gaan studeren met ondersteuning van een studiefinanciering. lees meer