Henry heeft via het ATC nu een contract voor onbepaalde tijd

Henry was al geruime tijd uit het arbeidsproces, had de nodige privéproblemen door oa een stuk gelopen relatie. De gemeente wil graag beter zicht hebben op zijn competenties en wil graag dat hij weer ritme en structuur oppakt en conditie opbouwt.

Het traject van Henry verliep goed, hij bouwde zijn uren snel op naar 32 uur per week. Henry was dagelijks op tijd aanwezig en kwam zijn afspraken na. Zijn privé problemen nam hij niet mee naar zijn werk. We hebben enkele testen met hem gedaan en de competentiemeting. Zo hebben we een beter beeld gekregen van zijn competenties en leerbaarheid en vooral kunnen zien dat hij goed gemotiveerd is, initiatief neemt en een aanpakker is. Via een collega van ons is hij geplaats bij een camping in de regio waar hij als klusjesman en EHBO-er bij een zwembad werkt. Hij heeft inmiddels  een contract voor bepaalde tijd.

Het traject heeft Henry opnieuw zijn vaardigheden  en competenties laten (her)ontdekken en door te laten zien wat hij in zijn mars heeft, heeft dit hem een baan opgeleverd.

Henry heeft via het ATC nu een contract voor onbepaalde tijd

Henry 28 jaar, alleenstaande man. Henry heeft geen gemakkelijke jeugd gehad. In zijn jeugd is een autistische storing en ADHD geconstateerd. Hij heeft een VSO opleiding gedaan en vervolgens allerlei verschillende werkzaamheden verricht van stratenmaker tot dakdekker. Het is hem echter niet gelukt ergens vaste voet aan de grond te krijgen. lees meer