Door een traject bij ATC is Johan weer gemotiveerd om een opleiding te volgen

Johan weet nog niet exact welke opleiding hij wil volgen. De gemeente wilde het traject wel ondersteunen, maar hij moest eerst aantonen dat hij nu wel over motivatie en stabiliteit beschikt. Johan heeft vanaf het begin duidelijke structuren en afspraken meegekregen en met hem is een no-nonsense traject afgesproken. Het traject heeft vanaf het begin goed gelopen. Johan heeft zich getoond als stabiel, betrouwbaar en gemotiveerd. Door het competentietraject heeft hij zijn kwaliteiten en valkuilen beter in beeld gekregen. Inmiddels heeft hij een keuze gemaakt voor zijn studierichting en gaat hij per september met deze opleiding starten.

Het traject heeft Johan weer de motivatie gegeven die hij al een tijdje kwijt was. Door te testen waar zijn mogelijkheden liggen en hem te motiveren is hij nu in staat om met een opleiding te starten.

Door een traject bij ATC is Johan weer gemotiveerd om een opleiding te volgen

Johan 29 jaar: Johan heeft in het verleden al een aantal werktrajecten aangeboden gekregen die allen op niets zijn uitgelopen. Oorzaak was zijn gebrek aan motivatie. Johan heeft nu aangegeven dat hij wel weer terug wil naar school en wil gaan studeren met ondersteuning van een studiefinanciering. lees meer