Voor Bedrijven

ATC brengt mensen naar werk


ATC staat voor ArbeidsToeleiding en Coaching.

Het juiste verlengstuk van uw personeelsbeleid.

Ondernemers zijn druk met ondernemen. De juiste doelgroepen aanspreken, onderscheidend zijn, scherp calculeren, plannen en op tijd leveren. Stuk voor stuk schakels die alleen gezamenlijk een sterke keten vormen, uw onderneming.

Daar zijn mensen bij nodig, het liefst gemotiveerde, hard werkende mensen. Mensen met hart voor de zaak en met een drijfveer om er iets van te maken. Die mensen heeft ATC voor u.

ATC heeft niet alleen een ruime ervaring in het selecteren, opleiden en coachen van mensen. ATC heeft enthousiaste doeners die tijdelijk, op inleenbasis of gedetacheerd bij u aan het werk willen.

lees verder >>>

Karin heeft meer zelfvertrouwen door competentieprogramma van ATC

Karin 47 jaar, ze heeft een LNHO opleiding gedaan, is jong getrouwd en heeft uit haar ( toenmalige) huwelijk 3 kinderen. Ze heeft in het huwelijk niet of nauwelijks gewerkt, wel heeft het echtpaar een restaurant gerund, waarbij het leeuwendeel van het werk op haar schouders rustte. Ze is inmiddels gescheiden en woont alleen. Er is veel strijd geweest om de kinderen. Karin is naar het ATC gekomen om weer ritme, structuur en conditie op te bouwen. Daarnaast wilde de gemeente graag weten hoe het met haar motivatie stond en wat/hoe kansen op de arbeidsmarkt zijn. De gemeente had hierin geen positief beeld van haar. Het traject verliep in het begin inderdaad ook moeizaam, ze had vooral moeite zich aan afspraken te houden. Daar hebben enkele (counseling)gesprekken over plaatsgevonden. lees meer